Zeefuik praat met FC Groningen over definitieve transfer

27 april 2018, 19:59   Bijgewerkt: 27 april 2018, 20:19
Zeefuik praat met FC Groningen over definitieve transfer

Deyovaisio Zeefuik speelt momenteel op huurbasis voor FC Groningen. Er is echter een kans dat de verdediger volgend seizoen eigendom is van de club uit het noorden. Zeefuik en Groningen zijn namelijk in gesprek over een definitieve overgang.

"Het klopt dat FC Groningen mij een voorstel heeft gedaan", aldus Zeefuik in gesprek met RTV Noord. Op de vraag of het een goed voorstel is ging de rechtsback nog niet in. "Daar moet ik natuurlijk nu niet op antwoorden, maar de intentie om eruit te komen is er zeker."

Zeefuik maakte afgelopen winterstop de tijdelijke overstap van Ajax naar Groningen en dat bevalt hem tot nu toe prima. "Ik speel alles. Dat is wat ik graag wil en het bevalt mij hier prima. Dus ik zie mij zeker blijven", stelt hij. Technisch manager Ron Jans zegt dat er eerst met Ajax is gesproken voor er werd onderhandeld met Zeefuik. "Het is net een huurhuis. Daar kun je toch ook niet zomaar een muur weghalen zonder te overleggen."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen