Berghuis hoeft niet weg: "Ik heb geleerd van Watford"

7 mei 2018, 07:56

Feyenoord lijkt niet te hoeven vrezen voor een vertrek van zijn topscorer, Steven Berghuis. Na een mislukt avontuur bij het Engelse Watford tekende de 26-jarige buitenspeler een klein jaar geleden een vierjarig contract in Rotterdam. Na een goed seizoen met daarin achttien doelpunten is het niet ondenkbaar dat buitenlandse clubs zich weer in hem interesseren.

Een vertrek uit De Kuip lijkt echter niet aanstaande. "Ik heb nog niks gehoord en er speelt ook niets", aldus de Feyenoorder in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb geleerd van mijn stap naar Watford. Ik ben twee keer teruggekomen naar Nederland. Dat waren weloverwogen beslissingen en dat zal ik dan ook doen, maar ik hóéf er nog niet over na te denken. Iedereen weet dat ik hier heel happy ben."

Berghuis maakte op de laatste speeldag nog een kleine kans om topscorer van de Eredivisie te worden, maar zijn twee doelpunten tegen sc Heerenveen (2-3 winst) hielpen hem niet aan de titel. Alireza Jahanbakhsh eindigde het seizoen met drie goals meer. "Het zat wel in mijn achterhoofd, maar ik wist dat de kans heel klein was met hoe we er vooraf allemaal voor stonden. Ik was ermee bezig, maar als iemand anders er beter voor had gestaan, had ik hem gegeven. Dus het was niet te geforceerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen