Mourinho hoopt dat Blind niet vertrekt bij Manchester United

3 mei 2018, 15:23

Daley Blind wordt al geruime tijd in verband gebracht met een zomers vertrek bij Manchester United, maar José Mourinho hoopt dat de Nederlandse verdediger bij de Premier League-club blijft. Engelse media speculeerden de afgelopen week dat Blind en Matteo Darmian mogen vertrekken, maar de Portugese trainer bestrijdt die geruchten.

"Ze maken deel uit van mijn plannen", zijn de duidelijke woorden van Mourinho op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Brighton & Hove Albion. "Nee, ik laat ze niet gaan. Als een speler wil vertrekken en het juiste bod komt op tafel, dan zullen we daarover nadenken. We willen namelijk altijd dat een speler gelukkig is."

"Als een speler gelukkig wordt door te vertrekken, dan zullen we zien wat er gebeurt. Maar zij komen voor in mijn plannen. Ik wil ze niet verkopen, ik wil ze houden", luidt het duidelijke statement van Mourinho. De 28-jarige Blind staat sinds medio 2014 onder contract op Old Trafford en heeft een contract dat doorloopt tot volgend jaar zomer. Na drie seizoenen met veel basisplaatsen, kwam Blind dit seizoen in alle competities slechts zestien keer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen