Nederlands gekleurd Esbjerg fB na een jaar terug in Superligaen

28 mei 2018, 00:02
Foto: © ProShots

Het Nederlands getinte Esbjreg fB is gepromoveerd naar de hoogste afdeling in Denemarken. De club waar John Lammers trainer is, won het play-offduel om promotie zondagavond met 3-0 van Silkeborg IF. De eerste wedstrijd werd nog met 1-0 verloren.

Toch lukt het de formatie van Lammers om die achterstand nog om te draaien, al kwam het pas op gang in het laatste kwartier. Een hattrick van Anders Dreyer was genoeg om terug te keren op het hoogste niveau, de Superligaen. Vorig seizoen degradeerde de club nog van dat niveau.

Het was de taak van Ted van Leeuwen, de technisch directeur, om de club weer op te bouwen. Mede met het aanstellen van Lammers is dat dus gelukt. Veel Nederlandse voetballers lopen er nog niet rond op de club; Duitser Tim Holscher (voormalig FC Twente) is vermoedelijk de meest bekende speler in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen