Ook PSV benaderde Dekker: "Ik had keuze voor AZ al gemaakt"

18 mei 2018, 14:09

Ook PSV was geïnteresseerd in Gino Dekker, maar de Eindhovenaren kwamen te laat. De 21-jarige Ajacied had al zijn ja-woord gegeven aan AZ en liet de landskampioen daarmee achter het net vissen.

"Ik kon ook naar PEC Zwolle of Willem II. Toen de medische keuring was geweest, benaderde ook PSV mij", zegt de 21-jarige aanvaller tegen De Stentor. "Maar ik had mijn keuze sowieso al gemaakt, bij AZ verwacht ik de meeste kansen te krijgen."

AZ gaf Dekker een goed gevoel. Voor hem belangrijk, want hij is gehecht aan een 'goede sfeer'. "Bij Ajax was die er niet altijd. Ik ben de club ontzettend dankbaar voor alles hoor, maar de sfeer was er wel vaak kil. Tijdens mijn blessure heeft er nooit iemand naar me omgekeken van Ajax."

Dekker gaat Ajax wel missen. "Vooral de jongens met wie ik jaren heb gespeeld. En ik vind het vreselijk dat ik net niet het eerste heb gehaald, al was ik er dichtbij. Helaas raakte ik toen geblesseerd. Ajax is voor nu een gesloten boek. Ik ga alles geven voor AZ, daar heb ik heel veel zin in."

In zijn Ajax-tijd raakte Dekker in het najaar van 2016 geblesseerd en stond hij ruim een jaar buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen