Galatasaray haalt uit en blijft in de buurt van Basaksehir

11 maart 2019, 19:59

Zonder ook maar een centje pijn heeft Galatasaray maandagavond afgerekend met Antalyaspor. Met Ryan Donk als invaller werd er in eigen huis overtuigend met 5-0 gewonnen en zo blijft Gala enigszins in de buurt van koploper Istanbul Basaksehir.

Een misstap maken betekent de nekslag voor de titelaspiraties van Galatasaray. De achterstand van de nummer twee op de lijstaanvoerder is acht verliespunten. Tegen Antalyaspor werd het geen moment spannend, al had Gala geluk bij de openingstreffer. Een afstandsschot van Sofiane Feghouli werd van richting veranderd en plofte binnen.

Na rust liep de thuisploeg via twee goals van Henry Onyekuru en treffers van Papa Alioune Ndiaye en Mbaye Diagne uit naar 5-0 en brengt zo het verschil in punten na 25 duels terug tot acht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen