Pastoor tekent bij degradatiekandidaat uit Oostenrijk

18 maart 2019, 09:56   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 10:24

Alex Pastoor heeft een nieuwe club gevonden. De oefenmeester heeft zich verbonden aan het Oostenrijkse SCR Altach. Hij moet voorkomen dat de club uit de hoogste afdeling degradeert. Dinsdag wordt Pastoor gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

Altach staat momenteel op de elfde plaats in de Oostenrijkse Bundesliga met 18 punten uit 22 wedstrijden. Daardoor moet de ploeg als nummer voorlaatst meedoen aan de play-offs tegen degradatie. Dit is een serie wedstrijden tussen de zes laagst geklasseerde ploegen. Voor Pastoor is Altach geen onbekende club, als speler stond hij er namelijk op het einde van zijn carrière kort onder contract. 

Pastoor is bij Altach de opvolger van interim-trainer Wolfgang Luisser. Hij pakt zijn werkzaamheden bij het beloftenteam weer op. In Nederland was Pastoor eerder trainer van onder meer Sparta Rotterdam. Met dit team promoveerde hij in het seizoen 2015/2016 naar de Eredivisie. Promoveren lukte hem ook met Excelsior en daarnaast was hij nog trainer van NEC, Slavia Praag en AZ en assistent-trainer bij sc Heerenveen en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen