El Makrini eerlijk over tijd bij Roda: "Niet wat ik had gehoopt"

18 april 2019, 21:22
Foto: © ProShots

Mohamed El Makrini is bijzonder eerlijk in een interview op de clubwebsite van Roda JC. De controlerende middenvelder streek begin 2017 neer in Kerkrade en had hoge verwachtingen van zijn periode in Limburg. Hij constateert nu dat het allemaal tegengevallen is.

El Makrini degradeerde met de club en bivakkeert met Roda nu in de middenmoot van de Eerste Divisie. "Helaas is het niet geworden wat ik had gehoopt", vertelt hij op de website van Roda. "Bij mijn komst vertelde Ton Caanen dat er iets te gebeuren stond bij Roda JC. Mijn vrouw en ik waren meteen enthousiast. Ik kende Roda JC als een prima club met een mooie historie en een grote achterban. Helaas zijn de verwachtingen niet uitgekomen. Eigenlijk is het al die tijd onrustig geweest. Daar heb ik een bittere smaak aan overgehouden, al moet ik de hand ook in eigen boezem steken. Slechts bij vlagen heb ik laten zien wat ik in mijn mars heb."

De middenvelder maakte dit seizoen 24 keer zijn opwachting in de competitie. Tevreden is hij niet. "Mijn eigen prestaties sluiten aan bij de rest van het team: met ups en de nodige downs. Ik ben iemand die in de spiegel kijkt en de conclusie is dat ik niet hetzelfde niveau heb gehaald als bij mijn vorige clubs. Dat reken ik mezelf aan, al ben ik vóór mijn komst naar Roda JC altijd basisspeler geweest. Het kan niet zo zijn dat al die trainers het bij het verkeerde eind hadden. Daar kom bij dat ik altijd gas geef en nooit opgeef. Al met al had ik me van mijn periode bij Roda JC meer voorgesteld. Dat is triest om te constateren. Daarom hoop ik dat ik mijn verblijf hier in ieder geval kan afsluiten met het behalen van de nacompetitie. En wie weet waar het dan nog eindigt."

De 31-jarige El Makrini beschikt over een aflopend contract in Kerkrade.

🎁 Zet in en win 100 keer je inzet bij Jacks.nl als Ajax wint van Sparta!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen