SC Cambuur heeft weer beet en trekt Paulissen aan

30 mei 2019, 11:15
SC Cambuur heeft weer beet en trekt Paulissen aan

Wederom een versterking voor SC Cambuur. De Leeuwarders maken donderdagochtend bekend dat Mitchel Paulissen deze zomer overkomt van Roda JC. De aanvallende middenvelder heeft voor twee jaar getekend.

De 26-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen 28 duels voor Roda en scoorde daarin zes keer. De in Kerkrade geboren middenvelder maakte sinds 2011 deel uit van de hoofdmacht van Roda en speelde tussendoor nog een jaar bij VVV-Venlo. Nu gaat hij het dus in de andere kant van het land proberen.

Technisch manager Foeke Booy: "Mitchel heeft zich zowel in de Eredivisie als Eerste Divisie bewezen. Met zijn diepgang, loopvermogen en technische vaardigheden is het een speler die goed bij onze manier van spelen past", aldus de Cambuur-directeur. Vorige week maakte de club de komst van Calvin Mac-Intosch al bekend.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen