Excelsior ondanks beroep vermoedelijk drie duels zonder Bruins

27 september 2019, 13:02

Excelsior moet het de komende drie wedstrijden vermoedelijk doen zonder Luigi Bruins. De middenvelder ging in beroep tegen zijn eerder opgelegde schorsing van drie duels, maar dat liep op niks uit. Hoewel de Rotterdammers zich nog beraden op mogelijke vervolgstappen, is hij er vrijdagavond tegen Jong PSV in elk geval niet bij.

Dat laat Excelsior weten via de officiële kanalen. Bruins kreeg een rode kaart na een harde overtreding in de slotfase van de wedstrijd tegen NAC Breda (2-1 verlies). Hoewel de Kralingers zijn straf te fors vonden en in beroep gingen, leverde dat tot dusver niks op. Als de straf definitief blijft staan, mist hij ook de ontmoetingen met SC Cambuur en FC Dordrecht.

Bruins begon dit seizoen tot dusver elke wedstrijd in de basis bij de degradant. Tegen NAC pakte hij zijn vierde rode kaart in zijn loopbaan. De laatste dateerde van begin vorig seizoen, toen hij op de eerste speeldag van de Eredivisie werd weggestuurd tegen Fortuna Sittard.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen