Jans krijgt weer een tik en verliest met 1-5 van Toronto

8 september 2019, 08:55   Bijgewerkt: 8 september 2019, 09:09

Ron Jans heeft het tij nog niet kunnen keren als coach bij FC Cincinnati. De oefenmeester ging in de nacht van zaterdag op zondag voor de vierde maal op rij onderuit in de MLS: in eigen huis was Toronto FC duidelijk een maatje te groot: 1-5. Daardoor blijft de Nederlandse coach onderaan staan in de Eattern Conference.

De hekkensluiter van de MLS - die overigens niet kan degraderen - heeft in de laatste negen wedstrijden sowieso maar één punt gepakt, dat was wel na de komst van Jans. De oefenmeester zag echter ditmaal hoe het na een half uur voetballen al beslist was inzet voordeel van de formatie van Michael Bradley en bankzitter Jozy Altidore. Patrick Mullins, Nick DeLeon en Markt Delgado zorgden voor een snelle 0-3 namens de bezoekers. 

In het tweede bedrijf bepaalden Bradley en Nicolas Benezet de eindstand. Torono-invaller Eriq Zavalata liep in de slotfase van het duel nog wel tegen een domme tweede gele en dus rode kaart aan, daardoor kon Jans met zijn elftal in blessuretijd nog een eretreffer maken. Emmanuel Ledesma schoot raak vanaf de strafschopstip. Bij Cincinnati ontbrak Maikel van der Werff met een lichte blessure, Roland Lamah en Przemzyslav Tyton waren wel van de partij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen