Manchester United komt met schrik vrij in de League Cup

25 september 2019, 23:20   Bijgewerkt: 26 september 2019, 00:32
Manchester United komt met schrik vrij in de League Cup

Manchester United heeft woensdag in de League Cup maar net een blamage voorkomen. The Red Devils trokken op Old Trafford pas na strafschoppen aan het langste eind tegen Rochdale, de nummer zeventien van de League One. Tahith Chong deed een uur mee.

De Nederlandse buitenspeler begon in de basis tegen de club uit de League One. Naast Chong startte ook Paul Pogba. De Franse middenvelder maakte na enkele weken blessureleed zijn rentree bij Manchester United en kan ook in actie komen als de Engelse grootmacht het over een week in de Europa League opneemt tegen AZ.

Manchester United kwam voor rust niet tot scoren tegen Rochdale, dat zich kranig weerde. Na rust kwam United goed weg. Aaron Wan-Bissaka haalde een poging van Callum Camps ternauwernood van de lijn. Pas twintig minuten voor tijd was het Mason Greenwood die de thuisploeg op voorsprong zette. Hiermee leek de buit binnen voor de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer, maar niets was minder waar. De pas zestienjarige (!) Luke Matheson maakte een kwartier voor tijd de verrassing compleet door voor de gelijkmaker te zorgen.

Omdat na negentig minuten een 1-1 stand op het scorebord prijkte, moest een strafschoppenserie uitsluitsel bieden. Waar United geen enkele penalty miste, daar ging Rochdale wel een keer de fout in. Daardoor gaat niet de League One-club, maar de Premier League-gigant door naar de volgende ronde van het bekertoernooi.

Lees ookLoting achtste finales League Cup levert twee krakers op

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen