Memphis na nieuwe zeperd in gesprek met boze supporters

28 september 2019, 23:41

Memphis Depay heeft na weer een teleurstellende resultaat verwoede pogingen gedaan om de supporters van Olympique Lyon tot bedaren te brengen. Dat laat hij weten op de website van zijn club, waar het na slechte weken crisis is.

Na de zevende keer puntverlies op rij, ditmaal tegen FC Nantes (0-1 verlies) kwam het tot een gesprek tussen fans en Memphis. Echt vriendelijk zag het er niet uit, maar volgens Memphis was het 'een goed gesprek' na het laatste fluitsignaal. "Al zag het er op televisie misschien anders uit. We hebben de fans ook nodig om deze zware tijden door te komen."

Door de dramatische serie staat Lyon slechts in de middenmoot van de Ligue 1. "Het zijn moeilijke tijden. We moeten meer agressie tonen. We hadden vandaag ook geen geluk", baalt Memphis.

Deze zomer kwam trainer Sylvinho naar Lyon, maar zijn positie staat nu al tot discussie. Technisch directeur Juninho, verantwoordelijk voor de aanstelling, toont nog vertrouwen in de coach. "We zullen later vanavond de discussie voortzetten. We moeten bij onszelf te rade gaan, omdat de boodschap niet goed overkomt."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen