RKC heeft met Sporkslede alle posities dubbelbezet

27 september 2019, 16:42   Bijgewerkt: 27 september 2019, 16:49

RKC Waalwijk heeft zich voor de rest van dit seizoen versterkt met Fabian Sporkslede (op archiefbeeld). De rechtsback trainde al weken mee in Brabant en heeft vrijdag definitief zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem het gehele lopende Eredivisie-seizoen RKC'er maakt.

"Ons streven is om alle posities dubbel bezet te hebben", legt Frank van Mosselveld uit. "Omdat Fabian na de deadline nog zonder club zat, hebben we de afgelopen periode in alle rust met hem kunnen trainen en beoordelen. Fabian past goed bij de groep en kan met zijn ervaring jongens helpen."

Eerder speelde Sporkslede onder andere voor Ajax, Willem II, Chievo Verona en NAC Breda. Bij die laatste club kwam hij tot ruim vijftig duels, maar in het laatste seizoen raakte hij zwaargeblesseerd aan zijn achillespees en werd zijn contract dus niet verlengd. In het jaar waarin NAC degradeerde, stond hij vrijwel het hele jaar langs de kant.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen