Victor Valdés definitief ontslagen als trainer van Barça onder 19

7 oktober 2019, 13:19   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 13:34

Victor Valdés is ontslagen als trainer van FC Barcelona onder de 19. Dat meldt de Spaanse club via de officiële kanalen. De voormalig doelman van FC Barcelona kwam de voorbije maanden al een aantal keer in het nieuws vanwege enkele opmerkelijke incidenten. Artiga Franc neemt de taken van Valdés over.

Het ontslag van Valdés zat er al een beetje aan te komen. De 37-jarige jeugdtrainer kreeg in augustus al een officiële waarschuwing van de club, nadat hij op een toernooi van PSV had geweigerd om de troostfinale te spelen. Verder uitte de doelman zijn ongenoegen over het gebruik van het nieuwe Estadi Johan Cruijff, het kleine stadion waar alleen de reserves en de vrouwen van Barça mogen spelen.

Afgelopen vrijdag had Patrick Kluivert, hoofd jeugdopleiding bij de club, nog een aanvaring met de oud-doelman van Barcelona. Hierna zou de club hebben besloten om Valdés definitief de laan uit te sturen. Maandagmiddag maakt het hier officieel melding van. Artiga Franc, al sinds 2010 werkzaam in de jeugdopleiding van FC Barcelona, neemt zijn takenpakket over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen