Cocu blij met Rooney: "We gaan profiteren van zijn ervaring"

28 november 2019, 17:26

Wayne Rooney neemt zaterdag tegen Queens Park Rangers voor het eerst als assistent-trainer plaats op de bank bij Derby County. Phillip Cocu, hoofdtrainer van The Rams, is blij met de komst van de 34-jarige Engelsman. Vanaf januari mag Rooney ook als speler in actie komen voor Derby County.

Daags voor het treffen met QPR bevestigt Cocu dat Rooney op de bank naast hem plaats zal nemen. "Het is voor hem en de club positief dat hij erbij is. Het is mooi dat de fans hem krijgen te zien. Hij zal betrokken worden bij de tactiek en we kunnen profiteren van zijn ervaring", aldus de oud-trainer van PSV.

In augustus werd bekend dat Rooney als speler-assistent aan de slag zou gaan bij Derby County. De Engelsman moest eerst nog het seizoen afmaken bij D.C. United. De komende maand zal hij slechts als assistent op de bank plaatsnemen bij Derby County, daarna kan Cocu hem als speler inzetten. "Hij kan nu kennismaken met onze speelstijl en zal een belangrijke schakel zijn tussen de spelers en staf", besluit Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen