'PEC Zwolle wil in winterstop een concurrent voor Paal'

25 november 2019, 14:49   Bijgewerkt: 25 november 2019, 16:00
'PEC Zwolle wil in winterstop een concurrent voor Paal'

PEC Zwolle gaat in de winterstop op zoek naar een geschikte linksachter. De Eredivisie-club heeft met Kenneth Paal slechts één echte optie voor die positie en wil daar een speler aantrekken die de concurrentiestrijd serieus aan kan gaan met hem. Momenteel zijn alle alternatieven in de selectie van John Stegeman rechtspoten.

Dat schrijft De Stentor. Paal is van nature de enige linksback bij PEC Zwolle, een positie die ook wel werd ingevuld met Bram van Polen en Sai van Wermeskerken toen Paal kampte met blessureleed. Dat zijn echter beide rechtspoten, net als de jeugdige Destan Bajselmani, die de andere back is in de selectie van de Overijsselse club.

Anthony Dekono loopt nog rond in de jeugdopleiding van PEC Zwolle, maar is nog niet klaar voor de stap naar het eerste. Volgens De Stentor ligt er al een lijstje klaar van potentiële linksbacks die de club op het oog heeft: daarop staan zowel spelers uit de Eredivisie als ook uit het buitenland. Om wie het concreet gaat, is niet bekend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen