'Brands krijgt nul op rekest bij Emery vanwege Chinese interesse'

13 december 2019, 19:58

Marcel Brands heeft nul op rekest gekregen van Unai Emery. De Nederlandse technisch directeur van Everton wilde de Spaanse coach bij die club dolgraag aanstellen als de opvolger van de ontslagen Marco Silva. Emery zou financieel veel aantrekkelijkere aanbiedingen hebben gekregen vanuit China en Everton om die reden in elk geval hebben afgezgd.

De nummer veertien uit de Premier League ontsloeg begin december de Portugese coach Silva vanwege tegenvallende resultaten. Emery was – net als Brendan Rodgers eerder, maar hij tekende een nieuwe verbintenis bij verrassing Leicester City – een goede kandidaat voor het hoofdtrainerschap. Brands zou hem volgens Marca ook hebben benaderd voor de positie, maar hij heeft de aanbieding geweigerd. Hij zou twee aanbiedingen hebben uit de Chinese Super League, die financieel zeer interessant zijn. 

Lees ookInterim-coach Ferguson ook tegen United op de bank bij Everton

Emery was in het verleden werkzaam bij onder andere Valencia, Spartak Moskou, Sevilla, Paris Saint-Germain en Arsenal. Bij die laatste club werd hij eerder dit seizoen ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten. De Spanjaard stond door een reeks slechte wedstrijden onder grote druk en wist eigenlijk nooit te imponeren sinds hij anderhalf jaar geleden werd aangesteld in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen