Hoffenheim drukt Werder dieper in zorgen, eigen goal Klaassen

26 januari 2020, 18:12

Alfred Schreuder heeft met Hoffenheim zijn eerste overwinning sinds de winterstop te pakken. Het elftal van de Nederlandse coach rekende zondagmiddag af met Werder Bremen, waar Davy Klaassen de schlemiel werd. Met een eigen doelpunt leidde de oud-Ajacied de 0-3 zege voor Hoffenheim in. Voor Werder blijven de degradatiezorgen onverminderd groot.

Lang schotelden Werder en Hoffenheim een gezapig duel voor. De eerste helft kende nauwelijks hoogtepunten. Hoffenheim kon niet imponeren tegen de degradatiekandidaat. Werder deed wat het kon door vooral hard te werken. Daarmee solliciteerde de thuisploeg na rust nog voorzichtig naar een openingstreffer.Maar Hoffenheim wist het duel toch naar zicht toe te trekken. Daarvoor mocht het Klaassen danken.

De middenvelder wilde de bal wegwerken uit de doelmond, maar in plaats daarvan passeerde hij ongelukkig zijn eigen doelman. Ook bij de 0-2 van Christoph Baumgartner zag het er verdedigend allemaal knullig uit bij Werder. Wederom kreeg de thuisploeg de bal niet goed weg en futselde Baumgartner de bal binnen. Als maker van de 0-3 strooide Sargis Adamyan nog meer zout in de wonden van Werder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen