Immobile en Stam trots op Lazio: "Heeft indruk op me gemaakt"

14 april 2020, 18:05
Immobile en Stam trots op Lazio:

Ciro Immobile en Jaap Stam hopen dat Lazio nog een kans maakt op de eerste Italiaanse landstitel sinds 2000. De Serie A beleefde voordat het coronavirus zich kiezelhard in het land nestelde een van de spannendste seizoenen in jaren. Lazio-aanvaller Immobile houdt nog een sprankje hoop, zou geeft hij aan bij Sky Sport Italia.

"Het voelt een beetje als de start van de competitie. Het zal zwaar worden, maar we gaan ons best doen om de mensen weer te laten lachen." Italië en vooral de streek Lombardije zijn zwaar getroffen door het coronavirus. Inmiddels zijn al bijna twintigduizend doden gevallen.

De Italiaan was in de maanden daarvoor uitstekend bezig, met liefst 27 goals in 26 duels. Daarmee leek hij even op weg om het recordaantal goals in de competitie (36 stuks, Gonzalo Higuaín) te verbreken. Toch hoopt hij in zijn resterende twaalf duels nog een kans te krijgen. "Het zou geweldig zijn. We gaan zien hoe de wereld er na deze crisis uitziet."

Stam

Jaap Stam, tussen 2001 en 2004 actief in het lichtblauwe deel van Rome, zag Lazio wel kampioen worden. Simone Inzaghi krijgt als eindverantwoordelijke de complimenten in La Gazetta Dello Sport van de bij Feyenoord ontslagen coach. "Inzaghi heeft indruk op me gemaakt. Elke speler presteert onder zijn leiding. Hij is een goede tacticus."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen