Juventus presenteert McKennie als eerste aanwinst Pirlo

29 augustus 2020, 23:58
Juventus presenteert McKennie als eerste aanwinst Pirlo

Juventus heeft de komst van Weston McKennie afgerond. De Amerikaanse middenvelder wordt voor een huursom van 4,5 miljoen euro overgenomen van Schalke 04. Aan het einde van het seizoen kan, of moet, de Italiaanse grootmacht McKennie definitief overnemen.

De club van Matthijs de Ligt meldt via de officiële kanalen dat de koopoptie automatisch wordt gelicht als bepaalde sportieve doelstellingen worden behaald. Wat die doelstellingen dan zijn, maakt de club niet bekend. Volgens Sky Sport Italia moet Juventus McKennie verplicht overnemen als de Amerikaan komend seizoen 60 procent van de wedstrijden speelt.

McKennie is de eerste aanwinst van Andrea Pirlo, de nieuwe trainer van Juventus. De Oude Dame versterkte zich voor de komst van Pirlo al met Dejan Kulusevski en Arthur. De 21-jarige middenvelder mag zich de eerste Amerikaanse speler in dienst van Juventus noemen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen