Tot jaarwisseling geen fans in Bundesliga, EL-duel verboden

27 augustus 2020, 11:48

Wedstrijden in de Bundesliga blijven tot de jaarwisseling achter gesloten deuren. Dat is wat bondskanselier Angela Merkel voorstelt. Zij wil het verbod op grote evenementen de komende vier maanden handhaven, enkele uitzonderingen daargelaten.

Dat meldt het Duitse persbureau DPA. Alleen in regio's waar het aantal coronabesmettingen laag ligt, kunnen andere besluiten worden genomen. Voor de Bundesliga lijkt dat komend najaar het enige houvast. Vandaag (donderdag) komt daar meer duidelijkheid over als Merkel en de premiers van de Duitse deelstaten een Corona-top beleggen. 

Europa League-duel verboden

In Israël is het Europa League-duel tussen Maccabi Haifa en het Bosnisch Zeljeznicar verboden. Vijf spelers van Zeljeznicar zijn positief getest op het coronavirus, waarop het Israëlische ministerie van Volksgezondheid het Europese treffen cancelde. Middels een privé/jet van Israël kan Zeljeznicar het land zo snel mogelijk verlaten. In Bosnië bleven ook al zes besmette spelers achter. De UEFA gaat nu een nieuwe datum zoeken voor het duel in de voorronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen