Everton geeft koppositie uit handen tegen Newcastle

1 november 2020, 16:40   Bijgewerkt: 1 november 2020, 16:56

Everton is er niet in geslaagd de gedeelde koppositie te verdedigen. Tegen Newcastle United liep de ploeg van Carlo Ancelotti tegen de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen aan (2-1). Callum Wilson was de grote man aan de kant van Newcastle United, dat zich steviger nestelde in de Engelse middenmoot. 

Wilson nam uiteindelijk de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening. Eerst opende de Engelse spits de score vanaf elf meter, terwijl hij het duel kort voor tijd in het slot gooide. Bij de thuisploeg zat Jetro Willems nog niet bij de wedstrijdselectie. De Nederlandse linksback traint weer mee, maar wacht nog op zijn definitieve rentree in een wedstrijd. Hij zag thuis vanaf de bank dat Dominic Calvert-Lewin in blessuretijd nog iets terugdeed namens Everton, maar de ploeg van technisch directeur Marcel Brandts kwam ondanks een slotoffensief uiteindelijk tekort.

Door de nederlaag van Everton bedraagt het gat met stadsgenoot en aartsrivaal Liverpool inmiddels drie punten. Southampton is de verrassende nummer drie van de Premier League, nadat het eerder vandaag met 3-4 van Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen