Feyenoord en talent Bannis tot 2023 met elkaar door

17 november 2020, 19:27

Zoals verwacht gaan Naoufal Bannis en Feyenoord langer met elkaar door. Beide partijen bereikten eerder al een mondeling akkoord over een nieuw contract en hebben dinsdag definitief pen op papier gezet. De achttienjarige spits staat daardoor nu tot 2023 op de loonlijst in Rotterdam.

Bannis debuteerde op zeventienjarige leeftijd in het eerste en kwam tot dusver tot acht optredens. Zijn eerste Eredivisie-goal maakte hij onlangs op bezoek bij FC Emmen. Zijn goal daar betekende de winnende treffer. "Een mooi moment", blikt Bannis terug op de clubwebsite. "Hopelijk lukt het me om vaker belangrijk te zijn voor Feyenoord dit seizoen. Het is vooral zaak om mezelf elke dag weer positief te laten gelden. Ik heb nu een plek in de A-selectie, die moet ik vast zien te houden."

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat Bannis langer bij de club blijft. "Hij is natuurlijk voor de leeuwen geworpen als jonge jongen", zegt de Deen. "Maar het getuigt van karakter en doorzettingsvermogen dat hij zich opnieuw heeft teruggeknokt naar het eerste elftal. Hij is hard geweest voor zichzelf, heeft honderd procent gegeven en is nu terug bij Feyenoord 1 met een hoop extra ervaring en bagage." Bannis geeft tevens aan dat slagen bij Feyenoord 'altijd zijn droom is geweest.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen