Lukkien bevestigt: "Sydney komt voor op ons lijstje"

18 december 2020, 23:08   Bijgewerkt: 18 december 2020, 23:15

In een bloedeloos duel speelde FC Emmen vanavond doelpuntloos gelijk tegen PEC Zwolle. In een wedstrijd waarin de thuisploeg uit Zwolle in grote delen van de wedstrijd de overhand had, was het voor de Drenthenaren vooral tegenhouden. Trainer Dick Lukkien zag dat zijn ploeg defensief niet sterk stond.

"Met name in de tweede helft vind ik dat we in onze verdedigende organisatie tekort kwamen", blikte Lukkien terug met FOX Sports. "We werden echt achteruit gespeeld. In de eerste helft begonnen we moeizaam, maar kwamen we na een kwartier wel aan het voetballen. Daar vond ik de wedstrijd nog gelijkwaardig, maar in de tweede helft was het tegenhouden." Dat deed Emmen goed, want tot grote kansen kwam PEC niet meer. 

Eerder vandaag kwam het gerucht naar buiten dat Emmen interesse zou hebben in Sydney van Hooijdonk, die vanavond als invaller nog twee keer trefzeker was namens NAC. "Er zijn heel veel namen die voorbij komen", reageerde Lukkien. "Ik weet dat wij een lijstje hebben waarop Sydney voorkomt. Daar zijn we naar aan het kijken: of hij een versterking voor ons zou kunnen zijn."

"Volgens mij is het nog heel prematuur", vervolgde de trainer. "Als je daar meer over wil weten, moet ik je doorverwijzen naar onze technisch directeur." Ook de vraag of hij Van Hooijdonk zelf graag zou zien komen, wilde hij onbeantwoord laten. "Het is veel te vroeg om daar nu iets over te zeggen. We hebben een scoutingsoverleg, daarin worden namen besproken en daar is hij er eentje van. Verder is het ook nog niet."

Van Hooijdonk zelf reageerde eerder op de avond ook op de geruchten. Hij liet weten het leuk te vinden dat zijn naam genoemd wordt, maar zich liever niet bezig te houden met transfergeruchten die niet concreet zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen