Coutinho moet zaterdag onder het mes vanwege knieblessure

1 januari 2020, 21:18

FC Barcelona heeft laten weten dat Philippe Coutinho zaterdag geopereerd zal worden aan zijn knieblessure. De Braziliaan raakte dinsdag tegen Eibar geblesseerd aan zijn knie en staat maanden buitenspel. Zaterdag zal hij geopereerd worden, waarna de revalidatie wacht.

In de blessuretijd van het duel met Eibar ging Coutinho naar de grond, grijpend naar zijn knie. De aanvaller blijkt een kwetsuur aan zijn meniscus te hebben opgelopen en moet mogelijk lang toekijken. Gevreesd wordt dat Coutinho onder het mes moet. In dat geval kan Koeman volgens AS ruim vier maanden geen beroep doen op de aanvaller. Het is nog de vraag hoe lang hij precies buitenspel zal staan. Daarover zal na de medische ingreep meer duidelijk worden.

Het huwelijk tussen Coutinho en FC Barcelona is sowieso al geen succesverhaal. De Catalaanse grootmacht betaalde in januari 2018 liefst 120 miljoen euro voor de sterspeler van Liverpool, maar werd nog nauwelijks terugbetaald. Dit seizoen stond de rechtspoot acht keer in de basis, waarin hij tweemaal scoorde en twee treffers voorbereidde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen