FC Emmen na nederlaag: "Dit is een mokerslag"

31 januari 2021, 21:32
FC Emmen na nederlaag:

FC Emmen lijkt een wonder nodig te hebben om degradatie nog te kunnen ontlopen. Ook directe concurrent Willem II was te sterk (2-0) en duwde de Drentenaren dieper in de problemen. Bij Emmen kwam de nederlaag keihard aan, maar toch werd er geprobeerd het vizier op betere tijden te richten.

"Dit is echt een mokerslag", verzuchtte spits Michael de Leeuw voor de camera van ESPN. De achterstand op de concurrentie is inmiddels fors. "Acht punten achterstand op de play-offplek, deze komt wel echt aan. Een harde klap", aldus De Leeuw. "Maar we moeten ons oprichten." Emmen staat na twintig speelronden op slechts zes punten.

FC Emmen is de enige club in de hoogste Europese competities die nog op een overwinning wacht. De balans is dramatisch: zes gelijke spelen en liefst veertien nederlagen. "We staan er slecht voor", constateerde trainer Dick Lukkien dan ook. "Het kan nog steeds, maar we moeten ons nu als echte kerels gaan gedragen."

Misschien dat de verwachte nieuwe doelman Michael Verrips daarbij kan helpen. Volgens Voetbal International is Emmen akkoord met Sheffield United over de komst van de sluitpost. Hij wordt waarschijnlijk morgen gepresenteerd en gehuurd tot het einde van het seizoen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen