Bandé: "Mijn verwachting is niet dat ik nog een kans krijg bij Ajax"

21 februari 2021, 13:45

Hassane Bandé kwam in 2018 voor een bedrag van rond de acht miljoen euro naar Ajax, maar slaagde er nooit in om de verwachtingen in te lossen. Mede door een blessure kon de aanvaller zich nooit laten zien. Momenteel speelt hij op huurbasis bij het Kroatische NK Istra en denkt hij niet dat er een toekomst in zit bij Ajax.

De aanvaller heeft nog een contract tot 2023 in Amsterdam. In 2022 zal hij terugkeren bij Ajax. Ajax Showtime heeft Bandé gevraagd of er nog toekomst voor hem is bij Ajax. "Eerlijk gezegd weet ik dat niet. Ik heb niet met ze gesproken. Maar de manier waarop de dingen nu gaan, denk ik dat Ajax geen toekomst meer in mij ziet. Ik had op voorhand ook niet verwacht dat ze iets zouden zeggen", vertelt de aanvaller uit Burkina Faso.

"Je weet het nooit. Ik heb nog steeds een contract bij Ajax. Ik moet gewoon hard werken voor mijn eigen toekomst. Of dit nu bij Ajax is, of bij een andere club. Misschien kom ik wel terug bij Ajax en krijg ik een kans. Alleen: dat is niet mijn verwachting, snap je?" zegt Bandé. Dat hij door fans van de club als miskoop wordt gezien, stoort hem niet. "Ik heb er geen problemen mee als mensen dat denken', zegt hij daar zelf over. 'Voor mij is het in ieder geval geen probleem. Ik heb er niet voor gekozen om niet te spelen. Ik koos voor Ajax om mezelf te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen