Vermoedelijke opstelling: De Jong in de spits, Memphis naar links

27 maart 2021, 08:30   Bijgewerkt: 27 maart 2021, 08:47

Frank de Boer kiest tegen Letland niet voor Memphis Depay, maar voor 'plan B' Luuk de Jong als eerste spits. Dat is althans de voorspelling van het Algemeen Dagblad. Memphis zou daardoor opschuiven naar de linkerflank, ten koste van de basisplaats van Donyell Malen. Rechtsbuiten Steven Berghuis maakt de aanval compleet.

Volgens de vermoedelijke opstelling wordt de basiself op drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Turkije. Naast Luuk de Jong is er ook voor Denzel Dumfries en de tegen Turkije trefzekere Davy Klaassen een basisplek weggelegd. Kenny Tete en Marten de Roon zullen zodoende op de bank beginnen.

De overige namen zijn dezelfde als eerder deze week. Tim Krul staat door de blessure van Jasper Cillessen opnieuw onder de lat, met het centrale duo Matthijs de Ligt en Daley Blind voor zich. Owen Wijndal krijgt als linksback opnieuw de voorkeur boven Patrick van Aanholt en ook voor Frenkie de Jong en aanvoerder Georginio Wijnaldum is logischerwijs opnieuw een basisplek weggelegd. 

Vermoedelijke opstelling: Krul; Dumfries, De Ligt, Blind, Wijndal; Klaassen, Wijnaldum, F. de Jong; Berghuis, L. de Jong, Memphis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen