Pirlo heeft misdragend trio niet nodig in derby tegen Torino

2 april 2021, 15:24
Pirlo heeft misdragend trio niet nodig in derby tegen Torino

Andrea Pirlo heeft Weston McKennie, Paulo Dybala en Arthur Melo bestraft voor hun wangdrag. De oefenmeester van Juventus neemt het drietal niet op in de selectie voor de derby tegen Torino dit weekend. Aanleiding is het houden van een coronafeestje afgelopen week, waarbij het drietal werd betrapt door de politie.

De oefenmeester van Juventus heeft aangegeven geen beroep te doen op de voetballers komend weekend. "We moeten het goede voorbeeld geven. Voor op dit moment moeten we heel voorzichtig zijn met wat we doen, ook voor de situatie elders op de wereld", aldus Pirlo. Het drietal had geen interlandverplichtingen in de afgelopen week: in Zuid-Amerika werd niet gevoetbald vanwege corona en McKennie kreeg rust van de bondscoach van de Verenigde Staten.

Uit het huis van de Amerikaan kwam in de nacht van woensdag op donderdag dusdanig veel geluidshinder dat er door de omgeving geklaagd werd. De politie nam polshoogte en vertrok pas nadat diverse boetes uitgedeeld waren vanwege het overtreden van de coronaregels. Daar overheen komt dus ook de straf van Juventus, die het drietal hard aanpakt. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen