'Wijnaldum wordt gekeurd bij Oranje en tekent tot 2024'

30 mei 2021, 15:27

Georginio Wijnaldum komt steeds dichterbij zijn droomtransfer naar FC Barcelona. De middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Liverpool, waardoor hij na de zomer transfervrij kan overstappen naar de Catalaanse topclub. FC Barcelona hoopt de deal nog voor de start van het Europees Kampioenschap af te ronden.

FC Barcelona stuurt volgens transferspecialist Fabrizio Romano een delegatie van de medische staf naar Camp Nou om Wijnaldum tijdens het trainingskamp in het Portugese Lagos zijn medische keuring te laten ondergaan. Als daar geen bijzonderheden aan het licht komen, zet de middenvelder een handtekening onder een verbintenis tot medio 2024.

Lees ook: Barça heeft trio aan aanwinsten bijna binnen

Barça hoopt de transfer nog deze week af te ronden. Daarmee zou er eindelijk een einde komen aan een maandenlange geruchtenstroom rond zijn toekomst. Liverpool deed de laatste maanden diverse pogingen om zijn contract te verlengen, maar Wijnaldum weigerde. Onder meer Bayern München en FC Barcelona toonden interesse, maar de keuze is gevallen op laatstgenoemde club.

Daar wordt hij mogelijk herenigd met Ronald Koeman, met wie de huidige aanvoerder van Oranje al samenwerkte bij de nationale ploeg. Het is echter nog onduidelijk waar de toekomst van de Nederlandse oefenmeester ligt. Ook Memphis Depay maakt mogelijk transfervrij de overstap naar Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen