Definitief: Reis verlaat droomclub Barça voor Duitsland

28 juni 2021, 17:19

Ludovit Reis keert definitief niet terug naar FC Barcelona. De Catalaanse club stuurde de jonge middenvelder afgelopen seizoen op huurbasis naar 2. Bundesligaclub VfL Osnabrück, maar hij maakt een fraaie stap binnen die competitie. Hij verruilt het laaggeklasseerde Osnabrück voor topclub Hamburger SV.

FC Barcelona heeft een doorverkooppercentage van 25 procent bedongen op de transfer van Reis, die zijn toekomst voor vier seizoenen heeft verbonden aan de Traditionsverein. Reis verkaste twee jaar geleden van FC Groningen naar FC Barcelona, waar hij in zijn eerste seizoen voor de beloftenploeg speelde op het tweede niveau in Spanje.

Afgelopen zomer koos hij voor zijn speelminuten en maakte hij een transfer naar Osnabrück. Nu kiest hij voor een verbintenis bij HSV, "Ik ben heel blij dat ik deze stap heb afgerond. De fans gaven me meteen een geweldig gevoel en de gesprekken verliepen zeer positief. Ik denk dat ik met mijn box-to-boxspeelstijl heel goed bij deze club pas."

Reis bereikte afgelopen zomer met Jong Oranje de halve finale van het jeugd-EK. De middenvelder pendelde in de groepsfase en in de knock-outfase tussen de bank en de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen