Keuzestress voor Koeman na fantastisch blessurenieuws

26 juni 2021, 23:57

Ansu Fati lijkt vanaf begin volgend seizoen eindelijk weer terug te keren in de Spaanse stadions. Het achttienjarige supertalent van FC Barcelona raakte afgelopen seizoen al vroeg geblesseerd en kreeg te maken met diverse tegenslagen. Na drie (!) operaties lijkt de Spaanse aanvaller zijn rentree te kunnen gaan maken.

Dat meldt Marca. Fati staat al sinds vorig jaar november aan de kant met een slepende knieblessure, waarvoor hij meermaals onder het mes moest. Anderhalve maand geleden werd hij in Porto voor het laatst geopereerd aan zijn meniscus in zijn linkerknie. De kans op een terugkeer in de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 is volgens de krant groot.

Toch hoeft Ronald Koeman niet een dezer dagen goed nieuws uit de ziekenboeg te wachten. Met de buitenspeler worden geen risico's genomen, maar hij ligt tijdens zijn herstel keurig op schema. Voor Koeman zal de terugkeer van Fati als uitstekend nieuws voelen. Afgelopen seizoen stokte zijn teller na zeven La Liga-duels op vier goals. De aanvaller werd de jongste doelpuntenmaker ooit in La Liga en de Spaanse nationale ploeg.

Koeman zal handenwrijvend naar zijn voorhoede van komend seizoen kijken. Zo kan hij komend seizoen ook sowieso beschikken over de transfervrije nieuwelingen Memphis Depay en Sergio Kun Agüero. Ook Lionel Messi lijkt zijn contract in Catalonië te gaan verlengen. Ousmane Dembélé en Antoine Griezmann moeten voor de concurrentiestrijd zorgen, terwijl Martin Braithwaite en Philippe Coutinho op de nominatielijst staan om te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen