'Koeman blijft nog aan bij Barça, maar mist kraker tegen Atlético'

30 september 2021, 13:55

Ronald Koeman is zaterdagavond gewoon nog de hoofdtrainer van FC Barcelona. De Catalanen brengen dan een bezoekje aan regerend landskampioen Atlético Madrid en voor die tijd wordt de Nederlander niet ontslagen. Hij moet de topper echter wel aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing.

Na de 3-0 nederlaag in de Champions League tegen Benfica vergaderde het bestuur van Barcelona tot diep in de nacht over de toekomst van Koeman. Voorzitter Joan Laporta wil volgens Sport en Mundo Deportivo nu nog geen beslissing nemen en gaat tijdens de interlandperiode rustig nadenken. Koeman hoeft dus niet te vrezen dat zijn avontuur in Camp Nou er voor het weekend al op zit.

In diverse Spaanse media is te lezen dat de clubleiding op dit moment geen overhaaste beslissingen wil nemen. Daarom wordt de interlandperiode gebruikt om de zaken rustig op een rijtje te zetten. Barcelona speelt zaterdagavond (21.00 uur) nog een pittige uitwedstrijd tegen Atlético. Koeman mag zijn ploeg dus nog voorbereiden op die wedstrijd, maar zit vanwege een schorsing niet op de bank.

Een ontslag van Koeman is hiermee zeker niet van de baan. De relatie tussen de trainer en voorzitter Laporta is slecht en laatstgenoemde sprak woensdagavond in de kleedkamer al met de spelers. Koeman was daar niet bij omdat hij de pers op dat moment te woord stond. Het contract van de 58-jarige oefenmeester loopt aan het einde van dit seizoen af. Een ontslag kost Barcelona miljoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen