Pedri vervroegd terug van vakantie, ook Luuk de Jong op het veld

6 september 2021, 19:03

Pedri heeft zich eerder dan verwacht gemeld op het trainingscomplex van FC Barcelona. De talentvolle middenvelder speelde afgelopen seizoen voor club en land liefst 73 wedstrijden in een serie, waardoor hij door Ronald Koeman op vakantie werd gestuurd. Pedri's break duurde tot woensdag, maar hij meldde zich maandagmiddag weer bij de club.

Pedri heeft blijkbaar genoeg vakantie gehad en is eerder teruggekeerd bij zijn werkgever, waar hij de competitie met FC Barcelona wil hervatten. Pedri wilde eigenlijk sowieso niet op vakantie, maar het achttienjarige toptalent werkte een krankzinnig programma af. Na wedstrijden met FC Barcelona deed hij met de Spaanse nationale ploeg mee aan het EK én de Olympische Spelen.

FC Barcelona pakte tegen Getafe zonder Pedri de volle buit: de ploeg van Koeman won met 2-1. Op het middenveld werd hij vervangen door Sergi Roberto. Volgende week opent FC Barcelona het Europese seizoen met een Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Het weekend daarna komt Granada op bezoek in Barcelona.

Ook Luuk de Jong heeft voor het eerst meegetraind bij zijn nieuwe werkgever. De van Sevilla gehuurde spits werd vandaag medisch gekeurd en stapte daarna direct het veld op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen