'PSG gaf miljoenen aan vader Neymar om vertrek te voorkomen'

6 september 2021, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft er deze zomer alles aan gedaan om Neymar terug te halen naar Spanje. De buitenspeler, die in 2017 voor een vertrek naar Paris Saint-Germain koos, stond zelf ook niet onwelwillend tegenover een nieuw avontuur aan de Spaanse kust. PSG ging echter resoluut voor de deal liggen.

Dat meldt Diario Sport. De Braziliaan zag een terugkeer naar FC Barcelona zelf enorm zitten. Op dat moment leek hij in Catalonië te gaan samenspelen met Lionel Messi, die toen nog voornemens was om zijn contract te verlengen. De club belandde echter in een financiële chaos, waardoor Messi gedwongen moest vertrekken. Het is daarom ook onzeker of Neymar naar Barcelona had kunnen komen.

Paris Saint-Germain was in ieder geval niet bereid om mee te werken aan een transfer. Een van de steenrijke oliesjeiks was bereid ver te gaan om Neymar in Paris te houden. De geldschieter maakte van zijn eigen bankrekening liefst twintig miljoen euro over naar de vader van Neymar, die mede daarom besloot bij PSG te blijven.

Het verblijf van Neymar in Parijs is nog niet wat hij en de club ervan hadden gehoopt. De aanvaller kwam in 2017 naar de Franse hoofdstad om de Champions League te winnen, maar daar is hij vier jaar na dato nog altijd op aan het wachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen