Guti lacht om Barcelona: "Spanning met Koeman is duidelijk"

2 oktober 2021, 16:09

Real Madrid-icoon Guti is teruggekomen op de uitspraak dat hij ervoor open zou staan om FC Barcelona te trainen. Kort nadat dat naar buiten kwam, maakte de oud-middenvelder via social media duidelijk dat het een grap was. Bovendien gaf hij de ploeg van trainer Ronald Koeman nog een trap na. 

'Een beetje humor kan geen kwaad', schreef Guti vrijdagavond op Twitter. Kort daarvoor gaf hij in gesprek met Cadena SER nog aan voor de aartsrivaal van zijn oude ploeg open te staan. "Waarom niet?", zei hij. "Je wil op het trainingsveld staan en mensen laten zien dat je naast een goede speler ook een goede trainer bent." Dat antwoord was, als we Guti mogen geloven, dus een grap.

In gesprek met hetzelfde medium gaf Guti een dag later uitleg. "Ze stellen me die vraag zo vaak, dat ik niet meer weet wat ik moet antwoorden", begon hij. "Maar natuurlijk niet. Ik zou daar nooit heen gaan. Bovendien is het daar nu een grote puinhoop." Om er nog een schepje bovenop te doen gaf Guti aan wel te kunnen lachen om de sportieve malaise bij de Catalanen. "Als Madridista geniet ik er altijd van om Barcelona te zien verliezen."

"De spanning tussen de president en de trainer is duidelijk", ging Guti verder in op de situatie bij Barça en in het bijzonder die van Koeman. "Koeman kan er niks aan doen", stelde hij. "Uiteindelijk zijn het de spelers die op het veld staan. Maar hij is de kapitein van het schip en als het schip niet vaart zoals de president dat wil, is het altijd de coach die als eerste vertrekt."

Overigens sprak president Joan Laporta eerder vandaag juist nog zijn vertrouwen uit in Koeman. 

Lees ook: Verrassende wending: Laporta spreekt vertrouwen uit in Koeman

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen