Martens steelt de show bij monsterzege Barça: doelsaldo 51-2

31 oktober 2021, 19:37

Een topper die geen moment spannend werd: de vrouwen van FC Barcelona hebben keihard uitgehaald tegen nummer twee Real Sociedad: 8-1. Lieke Martens was belangrijk met twee doelpunten tijdens de voetbalshow, waardoor de ploeg alweer een voorschot lijkt te nemen op de landstitel.

De Catalanen zijn na acht wedstrijden nog altijd foutloos. De wedstrijden worden niet alleen gewonnen, ze leveren ook nog monsterzeges op. De ploeg heeft nu al een doelsaldo van 51-2. Martens heeft vijf doelpunten op haar rekening genomen van dat immense aantal. Daar had de vleugelspeelster zeven wedstrijden voor nodig. Afgelopen seizoen was ze vijftien keer trefzeker in de Spaanse competitie.

Real Sociedad, de nummer twee, staat inmiddels op zes punten achterstand. De club lijkt nu alweer op weg naar de landstitel, zoals vorig seizoen. Toen won de ploeg 33 van de 34 wedstrijden met een doelsaldo van 167-15. Daarnaast werd de Champions League gewonnen. In de finale waren de Catalanen heer en meester tegen Chelsea, dat met 4-0 klop kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen