'Coutinho weigerde bij FC Barcelona in te vallen tegen Celta'

6 november 2021, 21:09

FC Barcelona verspeelde zaterdagmiddag kostbare punten tegen Celta de Vigo. Het stond namelijk met 0-3 voor, maar gaf de voorsprong uiteindelijk nog weg. Terwijl de Catalanen met een karrevracht aan blessures kampen, moest Philippe Coutinho toch op de bank beginnen. Halverwege werd hij wel de warming-up in gestuurd, maar hij zou hebben geweigerd om in te vallen.

Het Catalaanse medium Esport3 brengt het nieuws groots. Enkele van hun journalisten waren aanwezig bij de wedstrijd en hebben opgevangen dat Coutinho heeft geweigerd om in te vallen bij FC Barcelona. De club kon zijn kwaliteiten echter goed gebruiken, want tijdens de wedstrijd vielen Eric Garcia, Ansu Fati en Nico Gonzalez ook nog eens geblesseerd uit.

Na afloop werd interim-coach Sergi Barjuán nog wel gevraagd naar de bewering van het medium, maar hij verwees het naar het rijk der fabelen. "Ik ben helemaal niet bezig met mijn spelers als ze hun warming-up uitvoeren. Ik kijk veel liever naar de spelers die binnen de lijnen staan." Verder wilde de trainer er vooral niet teveel over kwijt.

Lees ook: 'Ajax wacht nog op tientallen miljoenen van FC Barcelona'

Ondanks dat het medium geen reden noemt voor de werkweigering van Coutinho, is het goed denkbaar dat de Braziliaan niet tevreden is over zijn speeltijd. FC Barcelona mist een gigantisch aantal spelers en nog komt de middenvelder/aanvaller niet aan de bak. Barcelona nam hem in het verleden voor meer dan honderd miljoen euro over van Liverpool, maar hij heeft het nog niet waargemaakt in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen