Vier dubbel goed nieuws voor Barcelona uit ziekenboeg

1 november 2021, 12:08   Bijgewerkt: 1 november 2021, 13:57

Frenkie de Jong lijkt spoedig zijn rentree te kunnen maken bij FC Barcelona. De Nederlandse middenvelder maakt deel uit van de wedstrijdselectie voor het weerzien met Dinamo Kiev in de Champions League. Ansu Fati, Ronald Araújo en Ousmane Démbéle zijn er ook bij.

De Jong kwam niet ongeschonden uit de verloren topper tegen Real Madrid (1-2) en moest daardoor zowel de wedstrijd tegen Rayo Vallecano (1-0) als het duel met Deportivo Alavés (1-1) aan zich voorbij laten gaan. De Jong is waarschijnlijk wel weer inzetbaar als Barcelona het dinsdag in Oekraïne opneemt tegen Dinamo Kiev. De voormalig speler van Ajax maakt in elk geval deel uit van de wedstrijdselectie.

Niet alleen De Jong sloot maandagochtend aan bij de groepstraining. Interim-coach Sergi Barjuán kon ook Ansu Fati, Ronald Araújo en Ousmane Démbéle verwelkomen op het trainingsveld. Fati miste net als De Jong de laatste twee wedstrijden, Araújo is al iets langer uit de roulatie en Démbéle is dit seizoen nog helemaal niet in actie gekomen. Zij behoren ook tot de 23-koppige selectie voor het duel met Dinamo Kiev. Sergio Agüero, die afgelopen weekend met hartklachten naar het ziekenhuis werd gebracht, is er niet bij.

Barcelona speelt dinsdag een cruciale wedstrijd met het oog op overwintering in de Champions League. De Catalanen veroverden tot nu toe slechts drie punten in drie wedstrijden en staan er daardoor niet geweldig voor. Op de achtergrond werkt Barça nog altijd aan de komst van Xavi, die de absolute topkandidaat is om Ronald Koeman op te volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen