Twee opvallende afwezigen in opstelling Feyenoord tegen Union

4 november 2021, 19:47   Bijgewerkt: 4 november 2021, 20:10

Trainer Arne Slot heeft zijn opstelling voor de Conference League-wedstrijd tegen Union Berlin op twee plekken gewijzigd. Rechtsback Marcus Pedersen en rechtsbuiten Alireza Jahanbakhsh zijn daarbij de opvallende afwezigen. De keuze is op die posities gevallen op Lutsharel Geertruida en Jens Toornstra.

In het geval van Jahanbakhsh gaat het om een lichte blessure, zo wist RTV Rijnmond na de bekendmaking van de opstelling te melden. De rechtsbuiten is wel meegereisd met de Rotterdammers, maar zit vanavond dus niet bij de wedstrijdselectie. Marcus Pedersen staat wel op het formulier, maar was 'niet helemaal okselfris'. Daarom begint hij dus op de bank. 

De afwezigheid van Jahanbakhsh betekent dat Fredrik Aursnes opnieuw mag starten op het middenveld. Dat deed de Noor al enkele keren eerder, vaak bij afwezigheid van Jahanbakhsh. Hij speelt daar wederom met Orkun Kökcü en Guus Til, terwijl er met Bryan Linssen en Luis Sinisterra ook in de voorhoede nog twee van de bekende namen overblijven. 'Supersub' Cyriel Dessers begint op de bank.

Geertruida was vorig seizoen nog de vaste rechtsback van Feyenoord, maar moest dit seizoen de eerste maanden toekijken wegens een zware blessure. In die tijd had Pedersen al bewezen op die positie, en dus moest zijn concurrent vaak genoegen nemen met een reserverol. Vanavond dus niet, want Geertruida maakt de defensie, verder bestaande uit Gernot Trauner, Marcos Senesi, Tyrell Malacia en doelman Justin Bijlow, compleet.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen