Bonje United: Martial maakt Rangnick openlijk uit voor leugenaar

16 januari 2022, 18:26

Bij Manchester United is het nooit rustig, maar door de tegenvallende resultaten is er momenteel extra veel te doen om de club. Daarbij lopen de onderlinge spanningen hoog op en dat is tot uiting gekomen in een mediaruzie tussen trainer Ralf Rangnick en speler Anthony Martial. De speler beticht zijn trainer zelfs van keiharde leugens.

Opmerkelijk genoeg ontbrak Martial voor het duel met Aston Villa in de wedstrijdselectie. Op de persconferentie gaf Rangnick tekst en uitleg over de situatie. "Hij wilde zelf niet spelen voor Manchester United. Normaal had ik hem altijd geselecteerd, maar hij wilde dat zelf niet. Daarom is hij niet met ons meegereisd naar Birmingham."

Die uitspraken zijn bij Martial in het verkeerde keelgat geschoten, waardoor hij zich genoodzaakt voelde om via zijn eigen sociale mediakanalen te reageren. "Ik zal nooit weigeren een wedstrijd voor Manchester United te spelen. Ik ben hier al zeven jaar en ben altijd respectvol gebleven richting de club. Ik zal de fans en de club nooit zo in de steek laten."

Wat dan wel de exacte reden was van de afwezigheid van Martial, laat hij in het midden. Martial stak niet onder stoelen of banken dat hij de club graag wil verlaten, met het oog op meer speeltijd, maar deze beweringen van zijn trainer had hij niet verwacht. De vraag is of de relatie tussen de twee ooit nog hersteld zal worden, of dat Martial deze winter inderdaad vertrekt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen