'Feyenoord kan Sandler transfervrij oppikken bij City'

31 januari 2022, 21:33

Feyenoord en Manchester City praten nog altijd over een transfer van Philippe Sandler. Waar eerder werd gesproken over een huurtransfer, lijken de clubs nu te overleggen over een transfervrije overstap. De verdediger lijkt namelijk geen toekomst te hebben bij de Engelse topclub.

Dat meldt De Telegraaf. Sandler zou in eerste instantie een contract tot het einde van het seizoen tekenen in De Kuip, dat met twee seizoenen verlengd kan worden als de verdediger het goed doet. Mocht hij het geweldig doen, dan kan Manchester City hem wel terugkopen via een speciale optie. Sandler heeft de medische keuring inmiddels doorstaan, waardoor alleen het papierwerk nog afgerond moet worden.

Daarmee brengt Feyenoord het aantal nieuwkomers deze winter op vier. Cole Bassett werd gehuurd met een koopoptie, net als Jorrit Hendrix. Daarnaast werd Patrik Walemark overgenomen van BK Häcken. De spelers moeten Arne Slot meer mogelijkheden geven in de breedte, maar lijken vooral gehaald te zijn met het oog op de toekomst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen