Heracles schakelt razendsnel en plukt aanvaller weg uit Sittard

29 januari 2022, 12:14

Heracles heeft zich kort na het vertrek van Delano Burgzorg verzekerd van een nieuwe aanvaller. Emil Hansson verruilt Fortuna Sittard per direct voor een avontuur in Almelo, waar hij een contract tot de zomer van 2024 heeft getekend. In het contract staat tevens een optie voor een extra seizoen.

De 23-jarige Noor is blij met zijn transfer naar de middenmoter in de Eredivisie. "Het type voetbal dat Heracles speelt past goed bij mij. Ik wil me graag van mijn beste kant laten zien. Ik heb veel goeds over de club gehoord en gezien en kan niet wachten om te beginnen", aldus de voormalig jeugdspeler van Feyenoord op de clubwebsite van Heracles.

"Met het binnenhalen van Emil hebben we snel kunnen inspelen op het vertrek van Delano Burgzorg", geeft technisch directeur Tim Gillissen aan. Burgzorg koos voor een vertrek naar Bundesliga-club FSV Mainz. Hansson slaagde er niet in om door te breken bij Feyenoord, maar toonde op huurbasis bij RKC zijn klasse. Hij was goed voor dertien goals en dertien assists, wat hem een transfer opleverde naar Hannover 96.

Hansson hoopt bij de nummer veertien van de Eredivisie op meer speeltijd. De Zweed kwam dit seizoen pas elf competitiewedstrijden in actie, waarvan voornamelijk als invaller.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen