'Lampard keert na ontslag bij Chelsea terug in de Premier League'

28 januari 2022, 23:13

Frank Lampard (43) heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de Premier League: de voormalig middenvelder gaat na zijn ontslag zeer vermoedelijk aan het werk bij Everton. Vrijdagavond zitten beide partijen om tafel om de laatste details af te ronden.

Dat melden transferspecialist Fabrizio Romano en The Telegraph. Eerder op de dag kwam naar buiten dat Derby County-coach Wayne Rooney zijn huidige werkgever niet wil verlaten en Everton om die reden afgezegd heeft. Duncan Ferguson, de huidige interim-trainer, en Vítor Pereira waren de andere opties van The Toffees, maar de keuze lijkt te vallen op Lampard.

De oud-middenvelder is daarmee de opvolger van Rafael Benitez, die ontslagen werd vanwege de tegenvallende resultaten. Vanwege diens verleden bij Liverpool lag hij al sinds zijn komst onder vuur. Carlo Ancelotti, Marco Silva en Sam Allerdyce waren de vorige permanente managers van Everton sinds het ontslag van Ronald Koeman in 2017.

Lees ook: Gevleide Wayne Rooney wijst toenadering Everton af

Lampard zwaaide tussen 2019 en 2021 scepter bij Chelsea, maar kon daar uiteindelijk aan de hoge verwachtingen niet voldoen en werd ontslagen. Eerder was hij ook actief bij Derby County, waar hij nét promotie naar de hoogste afdeling misliep. Als voetballer heeft Lampard geen verleden bij Everton.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen