Titelstrijd Italië ligt weer helemaal open, Kameroen bijna door

17 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 16 januari 2022, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 17 januari.

Specials

Het scoutingsrapport van Feyenoord-aanwinst Patrik Walemark

Feyenoord legt vele miljoenen op tafel voor een twintigjarige Zweed. De buitenspeler komt daardoor direct met veel verwachtingen aan in Rotterdam. De vraag is wat voor een speler Feyenoord daarmee in huis haalt. FCUpdate.nl zoekt het voor je uit!

Wedstrijden

Kaapverdië - Kameroen (17.00 uur)

Organisator Kameroen is na twee overwinningen al zeker van een plek in de volgende ronde en kan dus extra vertrouwen tanken in de laatste groepswedstrijd tegen Kaapverdië. De ploeg van André Onana moet echter waken voor een nederlaag, want het Kaapverdië van Jeffry Fortes en Gary Rodrigues heeft een overwinning nodig om de volgende ronde te bereiken. Dan moet Burkina Faso echter wel verliezen.

AC Milan - Spezia (18.30 uur)

Oude tijden herleven in Italië dit seizoen. AC Milan en Inter zijn samen in een felle strijd verwikkeld om de landstitel. Milan heeft 48 punten, twee minder dan koploper en aartsrivaal Inter. Milan heeft daarom een zege nodig om in het spoor te blijven van de voornaamste concurrent. Bij Spezia zit Jeroen Zoet waarschijnlijk opnieuw op de bank.

Jong Ajax - FC Den Bosch (20.00 uur)

Het is dat de beloftenploeg van Ajax niet mag promoveren, anders hadden de Amsterdammers de druk maandagavond flink kunnen opvoeren. Bij een overwinning op FC Den Bosch stijgen de Amsterdammers naar de gedeelde tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De talenten van Ajax kunnen op 43 punten komen, evenveel als Excelsior. De Rotterdammers hebben echter nog een wedstrijd tegoed.

Voetbal op tv

17.00 uur: Burkina Faso - Ethiopië, ESPN 2, live verslag van het duel in de Afrika Cup

17.00 uur: Kaapverdië - Kameroen, ESPN, live verslag van het duel in de Afrika Cup

18.30 uur: AC Milan - Spezia, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

20.00 uur: Jong Ajax - FC Den Bosch, ESPN, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

20.45 uur: Fiorentina - Genoa, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen