Zwalkend Everton stelt Lampard aan als opvolger Benítez

31 januari 2022, 14:53

Frank Lampard is maandagmiddag aangesteld als nieuwe manager van Everton. De 43-jarige trainer is bij de nummer zestien van de Premier League de opvolger van Rafael Benítez, die twee weken geleden werd ontslagen. Naar het zich laat aanzien wordt Donny van de Beek de eerste aanwinst van Lampard.

Lampard zat sinds zijn vertrek bij Chelsea een jaar geleden zonder club. Als manager van Everton komt hij in een situatie terecht waar hij weinig ervaring mee heeft. The Toffees zijn namelijk verwikkeld in een strijd tegen degradatie. Lampard heeft dan ook de opdracht gekregen om Everton in de Premier League te houden.

"Mijn eerste boodschap aan de spelers zal zijn dat we dit samen moeten doen. We zullen proberen ons werk te doen en ik weet zeker dat de fans ons daarbij zullen steunen", aldus Lampard op de website van zijn nieuwe werkgever. Everton is de derde club die de voormalig middenvelder gaat trainen. Eerder was hij werkzaam bij Derby County (2018-2019) en Chelsea (2019-2021).

Everton zal naar verwachting vandaag ook de komst van Van de Beek wereldkundig maken. Eerder op de dag werd bekend dat de 24-jarige middenvelder van Manchester United de medische keuring met succes heeft doorstaan. Van de Beek zal voor een half seizoen worden gehuurd door de club uit Liverpool.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen