Irritatie tijdens persconferentie Mourinho: "Anders ga ik nu weg"

12 februari 2022, 19:23

Het is momenteel onrustig rond trainer José Mourinho en zijn AS Roma. Volgens Italiaanse media zou de Portugees flink tekeer zijn gegaan na de bekeruitschakeling tegen Internazionale. Toen hij hier zaterdag door de pers naar gevraagd werd, liep de irritatie opnieuw hoog op dreigde hij de persconferentie te verlaten.

Deze week bracht Il Corriere dello Sport naar buiten wat er in de kleedkamer gezegd zou zijn. Mourinho zou zijn spelers hebben verweten 'in hun broek te schijten' bij grote wedstrijden en 'geen persoonlijkheid te hebben'. Toen hij daar tijdens zijn persconferentie mee geconfronteerd werd, wilde hij die woorden bevestigen noch ontkennen. Wel noemde hij het 'een grote leugen' dat zijn spelers zich beledigd voelden na zijn donderspeech.

"De spelers hebben me verteld dat ze blij zijn met mijn manier van werken", zei hij stellig. "We hebben geen geheimen voor elkaar. Ik zeg dingen recht in hun gezicht en wil dat ze het gesprek aangaan. Iedereen zei dat ze niet wilden dat ik zou veranderen, dus dat heb ik ze beloofd. Jullie doen alsof ik mijn frustratie eruit gooi, maar vinden jullie dat ik Ibañez, Karsdorp, Mancini of Smalling niet mag aanpakken? We hebben het na de wedstrijd over hun fouten en het voorkomen daarvan gehad. Dat is hoe ik werk."

De pers had hem graag nog meer daarover aan het woord gehad, maar Mourinho zelf maakte duidelijk daar geen behoefte aan te hebben. "Jullie stellen me vragen over de wedstrijd tegen Sassuolo, anders ga ik nu weg", dreigde hij. Roma, momenteel de nummer zeven van de Serie A, neemt het zondagavond om 18.00 uur op tegen nummer twaalf Sassuolo. 

Lees ook: Mourinho haalt uit naar Karsdorp en co: "Schijten in jullie broek"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen