Bayern München zet 'muizenstapje': nieuw Gravenberch-bod

24 maart 2022, 07:48

Ajax en Bayern München lijken vaart te willen zetten achter de transfer van

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch. Na het eerste bod van 25 miljoen euro zijn de partijen meteen verder gaan onderhandelen. Daarbij zou de Duitse topclub al een tweede bod op tafel hebben gelegd.

Bij de nieuwe poging zet der Rekordmeister nog altijd in op hetzelfde bedrag van 25 miljoen euro. Bij het eerste bod wilde de club vijftien miljoen direct overmaken en tien miljoen euro uit laten betalen via bonussen. Nu zou het vaste deel verhoogd zijn met twee miljoen euro, waardoor Ajax in een keer zeventien miljoen euro binnenkrijgt. De Telegraaf spreekt van 'muizenstapjes' om de onderhandelingen tussen beide ploegen te omschrijven.

Lees ook: Gravenberch bevestigt einde contractonderhandelingen met Ajax

De partijen liggen nog altijd tien miljoen euro uit elkaar. Waar Bayern dus inzet op 25 miljoen, wil Ajax 35 miljoen euro hebben voor de negentienjarige middenvelder met een éénjarig contract. Ondanks dat gat, blijven beide clubs vertrouwen houden in een deal. De Amsterdammers moeten verkopen, omdat hij anders over een jaar transfervrij de deur uitloopt en Bayern ziet in Gravenberch een buitenkansje dat in de toekomst alleen maar meer geld waard wordt.

De Duitse club heeft enigszins concurrentie, aangezien Real Madrid en Juventus ook wel oren hebben naar de middenvelder. Wat wel in het voordeel van de Duitsers is, is dat Gravenberch zelf het liefst naar de Allianz Arena in Beieren verkast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen