'Dembélé bereikt mondeling akkoord; Lewa dreigt met vertrek'

16 maart 2022, 12:57
'Dembélé bereikt mondeling akkoord; Lewa dreigt met vertrek'

Ousmane Dembélé lijkt op korte termijn een einde te gaan maken aan de soap die de voetbalwereld al maanden bezighoudt. De Fransman beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona en lijkt niet van plan om langer in Camp Nou te blijven. Hij heeft namelijk een akkoord bereikt over een transfervrije overstap.

Paris Saint-Germain is volgens Foot Mercato de gelukkige: Dembélé wordt naar Parijs gehaald als directe vervanger van de vertrekkende Kylian Mbappé. Aan de hand van Dembélé wil PSG de komende jaren een gooi gaan doen naar prijzen. De Franse topclub kan in tegenstelling tot FC Barcelona wél voldoen aan de krankzinnige salariseisen van de buitenspeler.

Lewandowski

Ook rond Robert Lewandowski is het onrustig. De Poolse spits heeft bij zijn club Bayern München de eis neergelegd om op korte termijn met een nieuwe aanbieding voor een contractverlenging te komen. Als Bayern München dat niet doet, is Lewandowski volgens transferexpert Fabrizio Romano van plan te vertrekken bij de Rekordmeister.

Lewandowski ligt nu nog vast tot de zomer van 2023 bij Bayern, maar wil het liefst langer blijven. Tot zijn frustratie is er echter nog altijd geen serieuze aanbieding binnengekomen van zijn werkgever. De gesprekken tussen de club en aanvaller zijn in een impasse beland. Het lijkt aan Bayern om dat te doorbreken.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen